https://www.facebook.com/frostengelDu har taget på! Du er godt nok tynd! Du er…. – dietbyengel
Fotoshoot for Ekstrabladet

Du har taget på! Du er godt nok tynd! Du er….

1384112_10152369440507817_6008677559732926467_n (2014, få måneders mellemrum!!!)

 

Jeg forstår det ikke. Ikke én dag får jeg ikke den kommentar med “ihhh du har taget på”, som jeg har lige for tiden (med fertilitetsmedicin og crohnsmedicin- læs: vandballon), eller når jeg er tynd: “du er godt nok tynd” (med et medlidenheds blik). I know. Jeg har et spejl. Og jeg gør ALT for ikke at være TYK eller TYND, bare være i midten, ikke se syg ud, og ja, have det godt.

Jeg ved ikke hvad folk forventer, om de forventer at jeg bliver glad? Det der sker, er at jeg trækker mig.

Dem der står mig nært véd, at jeg HADER at være sygeligt tynd, og det er bestemt heller ikke rart at være en kæmpe vandballon, det er faktisk mega tungt og virkeligt ubehageligt at være i.

Fertilitetsmedicinen giver mig en enorm appetit og vand i kroppen, men jeg holder mig til mit kaloriebehov og sunde fødevarer, selvom det er mega svært at være sindssygt sulten 24/7. Crohnsmedicinen giver enorm væskeophobning, hvor jeg får vanddrivende medicin, som gør mig svimmel og giver myrer i benene. Mange beskriver det som “måneansigt”. Desuden binder jeg vand hvis jeg får FODMAPS, så det undgår jeg så vidt muligt (der er så mange skjulte fodmaps, så helt fri går jeg ik). Derudover er mine tarme stadigt syge, tyndtarmsstomien (ileostomi) gør det blot lættere. Så tyktarmen bløder stadigt, og jeg kæmper inderlift med Hviovre for at få den fjernet – som de havde lovet i 2017! Og tyndtarmen er både blusset op med crohns og IBS. Men som sagt, nu kan jeg indtage føde. Det kunne jeg ikke siden 10.12.2012 (se tidligere indlæg http://dietbyengel.bloggersdelight.dk/diaet-crohns-stomi-ibs/ ) Jeg spiser alt fra rugbrød, fisk, grøntsager og frugt, især bær, laktosefri yoghurt og skyr, mørk chokolade, og supplerer det hele med fiberhusk, som gør at jeg ik er alt for presset- det er hårdt for min syge tyndtarm at fordøje, så jeg er mega træt, og jeg kan ikke spise meget i løbet af dagen, da jeg så har svært ved at komme ud af døren.

Jeg håber inderligt at få fjernet den syge tyktarm her i 2018, da jeg har store smerter, og desværre stadigt må ty til morfin (ketogan), som giver de sygeste abstinenser ved udtrapning. Men ellers kan jeg slet ik klare dagligdagen, som også med ketogan er tung at komme i gennem. Jeg vælger det sociale fra, da jeg er træt. Min første prio er Frost og Nala og træningen, som gør mig glad, og giver mig fysisk styrke til at klare mere både fysisk og psykisk. Mit liv er træningen, og jeg vil i Repeat hver dag – hvis det skal blive en go dag!

Lige meget hvordan jeg ser ud, så er jeg glad, glad for at min krop er så stærk og kæmper med mig. Og når du endeligt snart vil lykkedes med en baby, jeg tror på det, så finder min krop ro.

30743663_10155559594367817_4570659580282929152_o (2018, +++ medicin / væskeophobning)

Ses i REPEAT…

 

kys, Sylle

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotoshoot for Ekstrabladet