Proteinpandekage Lagkage uden tilsat sukker
Produkterne er sponsoreret af EASIS.
Først rører du EASIS Kagecreme med EASIS Proteinpulver vanilje og stiller på køl. Jeg bruger Mælk uden laktose. Desuden piskede jeg EASIS Marcipan i og mandelessens, til at øge marcipansmagen, samt en smule ekstra EASIS Perfect sød.
SÅ rører du EASIS Pandekagepulver med laktosefri mælk, og efter behov EASIS Perfect sød, kanel, vanilje. Lav Pandekagendejen TYND; så det blir papirtynde crepes. Pandekagerne køles ned.
Derefter Pisker du Cremefine 19% til pisk, købt hos Nemlig.com/Cremefine. Denne rører du sammen med EASIS Kagecreme, til en luftig lækker kageccrememousse.
Til sidst vasker og skærer du danske friske jordbær i tynde skiver.
Nu kan du bygge den flotte Pandekagelagkage.
Du skal bruge en kageform.
bunden bliver flere pandekager der som en blomstlægges som du ser på billedet herunder. Derefter lægger du creme, jordbær og en pandekage, lag på lag på lag.
Til sidst folder du bunden af pandekager op over lagene, så de lukker kagen.
Pynt med jordbær.
Når du skærer kagen til servering, der du de flotte lag.
Kagen holder flere dage på køl, men vores var spist dag 2, smiler.
Tak til EASIS for sponsorat.
kh Sylle & Lars FrostEngel
Ingen kommentarer endnu